page_banner1

tala fou

Fa'afefea ona galue Bongs?

Fa'afefea ona galue Bongs?

O le bong o se paipa vai e masani ona faʻaaogaina e faʻaaoga ai mariuana.Fai mai le au lagolago o le masini e maua ai se lavea malie ma mafai ai mo se maualuga maualuga o le onana.Ua faailoa mai e le au tetee e le sili atu le lelei o le bong mo le mama nai lo isi auala ulaula.

O se faʻatinoga ma se talafaasolopito umi.O bongs i aso nei o ni vaega faigata, ae latou te faia le galuega tutusa e pei o latou tagata anamua.O lenei tusiga o loʻo tuʻuina atu ai se otootoga o le auala e galue ai bongs ma faʻamaonia ai o latou aoga ma faʻaletonu

O le a le Bong?

O se masini ua mamanuina e faamama ma faamalūlū ai le asu e sau mai le cannabis mu.E mafai ona e mauaina le tele o ituaiga bong i luga o le maketi.O nei mea e amata mai i bongs masani ma se potu ma se pesini e oʻo atu i mea matagofie matagofie.O se auala masani o le taumafaina o fugala'au mago mariuana.Ae ui i lea, e mafai ona e faʻaaogaina molaau afu eseese.

O le eseese o bongs i luga o le maketi e amata mai i bongs faavae ma se potu ma pesini e oo atu i mea matagofie matagofie.

O Bongs e masani ona i ai se tamaʻi pesini e uu ai le cannabis ma se vaega e uu ai vai.A tutu, e mu le mariuana.A'o manava le tagata fa'aoga, o le vai i totonu o le bong e sosolo.E mafua ai ona alu a'e le asu i totonu o le vai ma le potu bong.Mulimuli ane, e oʻo atu i le gutu, lea e manavaina ai e le tagata faʻaoga le asu.

I aso nei, o le tele o bongs e faia mai tioata.Ae ui i lea, e mafai ona e faʻatau mea e faia mai laupapa, palasitika, ma bamboo.Ua lauiloa foi o se paipa vai, o le bong ua i luma ma totonugalemu o aganuu cannabis.O nisi tagata fa'aoga latou te fa'aigoaina a latou bongs!E mafai fo'i ona fa'atau bongs fa'amaumaa tauae pei o penina ma uamea e pei o auro.

E ui o le bong e masani ona fesoʻotaʻi ma le vaitau faʻatauvaʻa, ae ua leva ona iai.

Ose Tala'aga Puupuu o Bongs

O le upu 'bong' e sau mai le upu Thai, baung.O le faaupuga lea e fa'atatau i se paipa laupapa po'o se paipa e fai i le ofe.E mafai foi ona faasino i le bong e faaaoga mo le ulaina o mariuana.

O loʻo iai faʻamaoniga o le faʻaaogaina o le bong mai le tusa ma le 2,400 tausaga talu ai.Na maua e tagata suʻesuʻe i le eleele ni bong auro i se kurgan Rusia.Latou te talitonu i lena meaScythianNa fa'aaoga e ta'ita'i o ituaiga ia pona auro e ula ai le opium ma le cannabis.Na tusia foi e le tusitala talafaasolopito o Herodotus e uiga i le faaaogaina o mariuana i tagata Scythians o lena vaitaimi.

图片7

O le fa'aogaina o paipa vai na sosolo atu i Saina i le tuai o Ming Dynasty i le 1500s.Faatasi ai ma le tapaa, na malaga ai le masini i luga o le auala sili ona lauiloa e ui atu i Peresia.O loʻo i ai se fautuaga na faʻaaogaina e Empress Dowager Cixi lepaipa vai.Ae ui i lea, o lona faʻaaogaina e masani ona fesoʻotaʻi ma tagata lautele.

I le taimi o le Qing Dynasty, sa masani ona faʻaaogaina e le au faifaatoʻaga ma tagata nuʻu se bong bamboo.I le taimi nei, sa sili atu ona faʻaaogaina e le au faʻatau Saina se faʻamatalaga uʻamea sili atu ona faʻapitoa.

O le fa'aoga fa'aonaponei na fa'ateleina i le 1960s i le taimi o le 'Hippy Era.'O Bob Snodgrass, o se tagata tioata tioata Amerika, na lauiloa i le fatuina o le paipa vai i aso nei.O ana vaega na faataatia ai le faavae mo ipu tioata o loo faatumulia ai le maketi i aso nei.

 


Taimi meli: Oke-28-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou