page_banner1

tala fou

Aisea e teu ai e tagata uma le tapaa i totonu o fagu Mason

O fagu mason o se mea masani i le tele o aiga, e masani ona faʻaaogaina mo le teuina o siamu ma jellies, teuina o meaʻai tele, ma ipu inu inu faʻafuaseʻi.Ae ui i lea, o loʻo i ai se isi faʻaoga mo fagu masoni lea na amata mai i augatupulaga: teuina o tapaa.
fagu mason
Ae aiseā e teu ai e tagata tapaa i totonu o fagu mason?E iai ni nai mafua'aga e ta'uta'ua ai lea faiga.

Muamua, o fagu mason e malu, e taua tele mo le tausia o le tapaa fou.A fa'aalia i le ea, e vave ona mou atu le tofo ma le fou o le tapaa.Ae a teuina i totonu o se fagu masoni, o le tapuni e fai ai se faʻamaufaʻailoga e taofia ai le ea, faʻamautinoa e tumau le fou o le tapaa mo se taimi umi.

E le gata i lea, o fagu mason e fai i tioata, e lelei ai mo le teuina o tapaa.O koneteina palasitika e mafai ona mitiia le manogi ma tofo, ae e le mafai e tioata.O lona uiga o le tapaa i totonu o se fagu mason e le afaina i isi manogi poʻo mea manogi i le pito i tua.

O le isi itu lelei o le fa'aogaina o fagu mason e teu ai tapaa o le toe fa'aaogaina.A uma loa le fagu tapaa se tasi, e mafai lava ona e fufulu ese le fagu ma toe fa'aaoga mo se vaega fou.

E ese mai i mafuaaga aoga, e iai foi se faatosina matagofie i le teuina o tapaa i totonu o fagu masoni.O le to'atele o tagata e fiafia i foliga tuai, tuai o fagu mason, ma o le fa'aogaina e teu ai tapaa e maua ai se lagona o se vaitaimi ua tuana'i ina ua faia mea uma i lima.

I le faaiuga, e tele mafuaaga lelei e teu ai e tagata a latou tapaa i fagu mason.Latou te tuʻuina atu se faʻamaufaʻailoga malulu, e faia i tioata le mautonu, e mafai ona toe faʻaaogaina, ma foliga matagofie i luga o se fata poʻo se fata.Pe o oe o se tagata e ulaula tapaa pe na o le fia teuina o se tapaa mo le faʻaaogaina i nisi taimi, o le fagu mason o se filifiliga sili ona lelei.


Taimi meli: Mati-23-2023

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou